Her "begraver" L.I.K.-supporterne Storhamars hockeysesong

Farvel til Storhamars hockeysesong. Video: Julie Sævik

Artikkelen er over 2 år gammel

"Kjære Lillehammer Ishockeyklubb! Vi er samlet her i dag for å ta farvel med Storhamar sin hockeysesong".

DEL

Storhamar tapte 3-4 sammenlagt mot Sparta Sarpsborg. Det er første gang siden 2013 at Storhamar ryker ut av sluttspillet allerede i kvartfinalen. Skuffelsen er enorm på Hamar.

Les også: Lillehammer vant første semifinale!

At erkefienden Hamar er slått ut av NM-sluttspillet går ikke upåaktet hen på Lillehammer. På vei til nok en seier i Asker, gjorde supporterbussen til L.I.K. en ekstra stopp - på fiendens territorium. Der ble det gjennomført et kort, med vekt på kort, rituale. En begravelse av Storhamars hockeysesong. Etter noen sekunders liksom-høytidelig og lattermild seanse, avbrøt Patriotene "minnestunden", tok en anti-Hamar-sang og sprang avgårde til bussen.

Les også: Nilsen gir seg som hovedtrener i Storhamar

Julie Sævik, nestleder i Patriotene, forteller at de syns det er litt gøy at Storhamar er ute av sluttspillet, siden de ifølge henne har vært så høye på seg selv.

- Vi ville, om ikke jekke dem ned, så bare finne på litt sprell, sier Sævik som forteller at Storhamar-supporteres respons på videoen er "at L.I.K. kommer til å ryke ut snart likevel".

Sævik forteller at Patriotene virkelig har det fint nå om dagen.

-  Det er helt fantastisk for oss at laget gjør det så bra. Vi er selvfølgelig med uansett, men dette gjør det mer morsomt for oss og for alle som er med oss på turer. Vi har mange flotte mennesker med på tur hver eneste gang. Det gir oss også lyst til å sette opp flere busser, sier Sævik som har filmet "begravelsen" på Hamar.

Les også: – Har aldri opplevd maken til støtte

Artikkeltags