Gå til sidens hovedinnhold

Sol, fart og kart i by’n

Artikkelen er over 5 år gammel

Denne onsdagen ble det andre løpet i Nammo-cup arrangert i Lillehammer. 125 løpere storkoste seg i finværet.

Sol og blå himmel la grunnlaget for en fartsfylt onsdag med 125 orienteringsløpere i Lillehammers gater denne onsdagen. Blant de 125 påmeldte var det 28 løpere fra Lillehammer orienteringsklubb.

Vant klassen sin

Sjur Holm Grøneng vant H13-14 klassen på tiden 13.49, to sekunder foran andreplassen. Store søster Ane Holm Grøneng ble nummer tre i sin klasse og hadde dette å si om løpet: Det gikk ganske bra i dag, jeg bomma ikke så mye. Fant alle postene, men det gikk ikke så lett med løpinga fordi jeg har vært litt sjuk i det siste.

Løypa var ganske bra, jeg er veldig kjent i området. Det er ikke så lett å legge løyper som er vanskelige for dem som er lokale. Start og mål var jo på Hammartun og her har jeg gått på skole. Nå har jeg drevet med orientering i åtte år, jeg driver med det fordi jeg synes det er gøy og bruke kroppen og hodet samtidig, sa Grøneng etter løpet.

Unge løpere

Men det var ikke bare de ungdommene som hadde det morsomt med orienteringa. En av de yngre løperne var åtte år gamle Johan Skjåk som var fornøyd med løpet. Det gikk veldig bra i dag, og løypa var ikke så vanskelig, sa Johan etter målgang.