Anne Berit Vollan etterfølges av Tom Erik Hovde.

Det har vært et turbulent år i LKFK med en del interne stridigheter. I tillegg rykket 2. divisjonslaget ned så det suste.I utgangspunktet sa Vollan ja til å fortsette, men da valgkomiteens innstilling lå på bordet, var ikke hennes navn på listen.

- Ufin prosess

– Etter at jeg fikk mail med forespørsel om jeg var interessert i å fortsette, og jeg svarte positivt på henvendelsen, hørte jeg ikke noe mer før jeg fikk innstillingen fra valgkomiteen i forrige uke. Jeg synes prosessen har vært litt ufin. Vi må kunne snakke sammen. Jeg hadde håpet å få en plass i styret i en overgangsperiode, sier hun.

Da Tom Erik Hovdes navn som ny leder ble lest opp, kom det et benkeforslag på Anne Berit Vollan. Det svarte hun blankt nei til.Benkeforslag kom det også da Per Kollstad ble foreslått som nytt styremedlem. Forslaget var Lene Vollan. Den kampen vant Kollstad. Dermed er det slutt på Vollanepoken i LKFK i denne omgang.

Ikke vemodig

– Er det vemodig å gi seg etter så mange år?

– Nei, det er det ikke. For å være ærlig så har gått litt lei, men det både rart og litt godt å gi seg. Jeg vil for alltid ha mitt hjerte i klubben og ønsker selvsagt det nye styret lykke til med arbeidet.

Som hun sa da hun takket for seg: – Ikke tull bort alle pengene med en gang da.

Økonomisk står LKFK meget støtt med over en halv million kroner på bok. Årets overskudd var på snaut 22.000 kroner.

– Da jeg overtok som leder var underskuddet 80.000 kroner, regninger og bilag ble overlevert i en bærepose. Det har vært bra en utvikling, sier hun.Tom Erik Hovde, den nye lederen, takket for tilliten og ser fram til å ta fatt.

– Vi må bare fortsette å bygge klubben sakte, men sikkert, slik at vi på sikt for den opp det nivået den hører hjemme, rent sportslig, sier han.

Det nye styret

Det nye LKFK-styret består av Tom Erik Hovde (leder), Marius Buer (sportslig leder), Hege Rise Hole, Tormod Evensen, Per Kollstad, Anne Abrahamsen og Vivian Storhaugen (styremedlemmer). Line Sletten ble valgt til ungdomsrepresentant.