Målfest i <br/>Kristins Hall

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Det ble scoret 14 mål i lørdagens eliteseriekamp i Kristins Hall mellom L.I.K. og M/S.

DEL

L.I.K. vant 10-4 (4-1, 5-3, 1-0). L.I.K. styrte kampen fra start til mål, og var effektive i power play. Minuset denne ettermiddagen var at de ikke var patente defensivt.

Det ble en kamp der mange bidro, og mange av spillerne plukket målpoeng. 17-åringen Endre Medby scoret vertskapets 10.mål, som var hans første i eliteserien.

- Jeg har fått mye tillit denne høsten, og det var på tide jeg takket for all istiden med en scoring. Det var deilig å se pucken forsvinne i mål, sa U18-landslagsmannen Endre Medby.

Trener Tor Nilsen var fornøyd med at de scoret så mange mål, samt at fire av disse kom i overtallsspill. Han var også fornøyd med dommer Erik Hansens måte å styre kampen på. Derimot var han ikke like fornøyd med lagets defensive opptreden.

- Offensivt var vi solide. Det å score 10 mål i en eliteseriekamp er langt fra dagligdags. Vi var gode i overtall. I dag fikk vi også de overtallene vi skulle ha på grunn av at dommer Erik Hansen gjorde motsatt av hans kollega i Stjernehallen torsdag kveld, Tommy Søstumoen. Han straffet M/S for måten de hindret oss å spille god offensiv hockey. Han slo hard ned på destruktivt spill, noe som ble godtatt i Stjernehallen. For å si det enkel: Hansen fulgte regelboka. Det er som regel til fordel for de beste lagene, sa Nilsen.

- Når det gjelder vårt eget spill har jeg rost det offensive. Dessverre var vi for unøyaktige i egen sone og ble straffet med for mange baklengsmål, sa Nilsen.

R.J. Anderson ble kåret til L.I.K.s beste. Backen fra MInnesota var en sterk bidragsyter i målprotokollen denne kvelden.

Før kampen fikk back-duoen Aleksander Nygaard Rindal og Lars Hammerseng blomster for henholdsvis 200 og 400 kamper i L.I.K.-drakta.

- Nå er det bare å fortsette jakten på Adelskalender Per Olav Skarpjordet (508 kamper) For to sesonger uten skader skal vel mye være gjort, sa Hammerseng, etter kampslutt.

Neste oppgave for L.I.K. er Storhamar på Hamar torsdag kveld.

Kampfakta fra lørdagens målfest finner de HER:

Artikkeltags