Klatretalent fra Sveits blir lagkompis med Edvald og Rasmus neste sesong

STORT TALENT: Gino Mäder (21) fra Sveits, skal sykle å samme lag som Edvald og Rasmus i 2019. Bildet er hentet fra nettstedet procycling.no.

STORT TALENT: Gino Mäder (21) fra Sveits, skal sykle å samme lag som Edvald og Rasmus i 2019. Bildet er hentet fra nettstedet procycling.no. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LILLEHAMMER: Gino Mäder heter 21-åringen fra Sveits, som fra 2019 blir lagkamerat med lillehamringene Edvald Boasson Hagen og Rasmus Fossum Tiller i Team Dimension Data. Det er nettstedet procycling.no som melder dette.

Mäder er unggutten som tok 4.-plassen under fellesstarten i U23-klassen under årets VM i landevegssykling i Innsbruck i Østerrike. Et ritt der lillehamringen Rasmus Fossum Tiller endte på 22. plass.

Sveitseren har sin styrke først og fremst i fjellene, og var en del av bruddet som gjorde opp om VM-tittelen i Østerrike. Sportssjef Doug Ryder uttaler at han er særdeles tilfreds med signeringen, og at med Mäder på plass vil laget være markert styrket. Han og Fossum Tiller er to av seks nysignerte ryttere under 23 år.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken