Seier og 4. plass til Lillehammer-syklister i belgisk klassiker

VANT I BELGIA: Erik Nordsæter (Lillehammer og Uno X) vant lørdag ungdomsutgaven av den belgiske sykkelklassikeren Omloop Het Nieuwsblad.

VANT I BELGIA: Erik Nordsæter (Lillehammer og Uno X) vant lørdag ungdomsutgaven av den belgiske sykkelklassikeren Omloop Het Nieuwsblad. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Erik Nordsæter Resell vant, mens Anders Skaarseth ble nummer fire i den belgiske klassikeren Omloop Het Nieuwsblad Beloften, ungdomsutgaven av Omloop Het Nieuwsblad, som åpner vårklassikersesongen for proffene. Det melder det norske sykkelnettstedet procycling.no

Begge syklistene er medlemmer i Lillehammer Cykleklubb og er til daglig i stallen til kontinentallaget Uno X Norwegian Development Team.

STERK KJØRING: Anders Skaarseth syklet inn til 4. plass i Belgia.

STERK KJØRING: Anders Skaarseth syklet inn til 4. plass i Belgia. Foto:

Også Anders' lillebror, Iver Skaarseth, deltok, men som hjelperytter. Han syklet i mål på 27. plass, drøyt to minutter bak klubb- og lagkamerat Resell. Den norske vinneren spurtet mot hjemmehåpet Brent van Moer. De to fikk samme tid. Anders Skaarseth kom ti sekunder bak, på samme tid som nummer 3 og 5.

Både Skaarseth-brødrene og de andre på det norske laget, gjorde en sterk undervegs og var svært aktive i å legge til rette for suksess.

For Resell var seieren en aldri så liten trøst etter at den planlagte deltakelsen i ungdomsutgaven av monumentklassikeren Paris-Roubaix glapp for ham og laget på grunn av en mulig arrangørfeil.

Samtidig som Erik Resell syklet klassiker i Belgia, deltok lillesøsteren hans i NM i terrengsykling i Lillehammer, og ble nummer tre i kvinner klasse kvinner junior elite.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken