Hafjell mister X Games

FLYTTES: X Games flyttes fra Hafjell til Fornebu. - Jeg håper vi kan ha X Games ved en senere anledning, sier daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud.

FLYTTES: X Games flyttes fra Hafjell til Fornebu. - Jeg håper vi kan ha X Games ved en senere anledning, sier daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud.

Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir ingen X Games i Hafjell i 2018. - Ikke overrasket, sier daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud.

DEL

X Games skal i år arrangeres på Fornebu i Bærum og Skur 13 i Oslo med snoboward, ski og skateboard. Det melder arrangøren i en pressemelding torsdag kveld.

Selve arrangementet finner sted fra 16. - 20. mai.

LES OGSÅ: Øyer mister trolig X games: – Synd, mener Hafjell-sjefen

- Det er ikke en overraskende nyhet. Vi har visst dette siden november, og har hatt en grei dialog med arrangøren. Det var ikke aktuelt for oss i Hafjell i 2018 med den datoen som ble presentert, og jeg vil bare ønske Fornebu lykke til med opplegget som høres veldig bra ut, sier Stensrud.

Han forteller at de har en god dialog med arrangøren, og håper at Hafjell kan være arrangør av X Games ved en senere anledning.

- X Games er høyt på vår liste over framtidig arrangement som vi har lyst å ha i Hafjell. Vi har ikke begynt å diskutere med arrangøren enda om hva de tenker om arrangementet i 2019, men inntrykket mitt er at de håper på et årlig arrangement i Norge. 2019 er interessant for oss å kikke på, og i 2020 er det planer om et større X Games-arrangement som jeg håper vi får til, sier Stensrud.

Artikkeltags