(Nettavisen)

En fantastisk TRAV-HELG venter, og det er solide V75-potter å spille inn i både lørdag og søndag. På lørdag er det altså GULLJACKPOT i V75-spillet på Sørlandet, og det betyr ca fire millioner ekstra i sjuerpotten. Om søndagen er det DOBBEL V75-JACKPOT i Boden, og også her ligger det ca fire millioner ekstra i sjuerpotten.

Vi jobber naturligvis på for fullt med disse omgangene, og skal gjøre alt for at nettopp du kommer deg til lukene. Våre tips til Sørlandet (GRATIS) blir lagt ut fredag ettermiddag, mens våre tips til Boden (PLUSS) blir lagt ut søndag ca kl.09.00.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Bergen Travpark byr på en SVÆRT FIN V65-OMGANG denne kvelden, og det er altså snakk om en internasjonal omgang med litt større omsetning enn normalt. Vi har jobbet frem flere herlige skrell-objekter, og bankeren som vi landet på, ja, den tror vi ikke taper. 5 Sylv Odin (V65-5) er helt i en egen klasse på ren kapasitet, og den står alene på alt selv om det dreier seg om en årsdebut. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 2 Super Strong – Hadde et sterkt fjorår, og utviklet seg videre. Imponerte oss ved flere anledninger, og den gikk altså flere ganger på 13-tallet over denne distansen. Er en av de yngre hestene i feltet, den står veldig fint til på strek, og viser den bare i nærheten av noe form direkte etter oppholdet, ja, da skal de andre få kjørt seg. Var meget god direkte i fjor, og vi håper den er det igjen. OBS! 6 Radieux – Dobler vi naturligvis opp a-gruppen med. Gjør det alltid skarpt i disse løpene i Bergen, og pleier å levere etter opphold. Tåler å bli brukt underveis i omgivelser som dette, og den er altså selvskreven.

V65-2 : 2 Vestpol Kine – Var faktisk et sistevalg (2,8% av innsatsene på seg) når vi la ut dette tipset, og det blir veldig feil. Er trolig den beste hesten på ren kapasitet, og den gjør en svært spennende start etter pause. Treningsrapportene på den er mildt sagt oppløftende, og Ove Kenneth Karlsen forventer at hun kjemper om seieren direkte. Husk på at dette er en hest som femtesist kun tapte på foto for meget gode Idu Bork, og travet da 29,4/2040ma. MÅ BARE PRØVES I KVELD! 6 Rymix – Floppet i fjor, men er i bunn og grunn en hest med fin grunnkapasitet. Dukker opp med luringen Bjørn Steine i vognen i kveld, og den er verdt litt oppmerksomhet etter det lange avbrekket. Bør også følges i varming.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Tøffå Ø.K. – Var som forvandlet sist, og kraftig forbedret. Har tidligere ikke dradd skinnet av pølsen, men sist var den altså veldig oppløftende til seier. Vi er usikre på om en ny kusk gjør så mye på disse hestene til Øksnevad da de pleier å gå best for han selv. Helt grei tipsener, men det er ingen hest vi vil gå tøft til på. 8 Rymodin – Er en fin 4-åring som gjør en interessant start etter en lengre pause. Avslørte litt kapasitet innledningsvis som 3-åring i fjor, men innfridde nok ikke helt som forventet. Er god nok i et billig løp som dette, og fortjener en tidlig plass på bongen.

V65-4 : 5 Chris K. – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det virker det som om denne også har trengt. Har egentlig vært litt dau, og ikke som best. Nå sist likte vi den dog skarpt, og den var da mye forbedret. Var superpigg på bittet, men ble altså sjenert/kjørte oppi i stengt posisjon litt under 500m fra mål. Kom fint tilbake, og varslet vinnerform. Er dønn riktig ute nå, og den må passes i et løp som dette. Her blir det mye spill på 1 Counterstrike, men vær OBS på at den tidligere har vært dårlig ut bak bilen, og heller ikke helt travsikker. En oppjaget sprint er neppe et pluss, og fra innersporet må i hvertfall vi prøve å felle denne.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Sylv Odin – Er normalt i en helt egen klasse i et løp som dette, og vi kan ikke spekulere mot den i kveld. Avslørte i fjor et talent som gjorde den til en av de beste 3-åringene vi hadde. Var faktisk nevnt som en mulig SKRELL i selve Kriteriet. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og den dyktige treneren Magnar Nornes pleier ALLTID å ha hestene sine solid forberedt etter opphold. Vinner trolig dette uansett hvordan det blir kjørt, og vi kan ikke spekulere. ALL IN!

V65-6 : 10 Silversmith A.C. – Prøves som et langskudd i finalen. Har riktignok ikke sprudlet på slutten, men er behandlet i pausen, og den forventes forbedret til torsdagens oppgave. Har stor toppfart i kroppen sin, den står i en bra rygg fra start, og kan fort komme fint gjennom på startsiden. Gjør seg ikke bort om den leverer på sitt beste, og den skal altså passes. 2 Bellatrix – Er veldig formsterk, og avslutningen i 11-fart sist var bra. Er sikret et bra opplegg fra et nydelig spor, og er selvskreven på bongen.