Funn av død person kobles til Evje-saken

En hundepatrulje og teknikere fra politiet på Hamar samt en politipatrulje fra Lillehammer rykket ut til Sjusjøen etter funnet av en død person søndag.

En hundepatrulje og teknikere fra politiet på Hamar samt en politipatrulje fra Lillehammer rykket ut til Sjusjøen etter funnet av en død person søndag. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet bekrefter at det er funnet en død person ved Sjusjøvannet på Sjusjøen. Funnet kobles til den forsvunne Stig Ingar Evje.

DEL

En politipatrulje fra Lillehammer samt en hundepatrulje og teknikere fra Hamar er på Sjusjøen etter at en død person ble funnet på Sjusjøen søndag.

Funnet skal være gjort om lag 300 meter fra stien rundt Sjusøvannet, ikke langt fra hytta hvor den savnede Stig Ingar Evje forsvant fra 3. mai tidligere i år. Den døde er foreløpig ikke identifisert, men lensmann Terje Krogstad i Ringsaker opplyser at de pårørende til Stig Ingar Evje er varslet om at det er funnet en død person.

- Det er funnet levninger av et menneske ikke så langt unna Sjusjøvannet. Vi har ingen endelig identifikasjon av vedkommende, men det er ingen andre personer som er savnet i dette området. Vi kan ikke utelukke at det er Stig Ingar Evje som nå er funnet, sier Krogstad.

Det var en turgåer som varslet politiet klokka 14.28 søndag om at han hadde kommet over levningene av et menneske som bar preg av å ha ligget ute en tid. Den døde er nå hentet ut av området av politiet med bistand fra lokale Røde Kors-mannskaper.

- Den taktiske og tekniske etterforskningen fortsetter, og vi avventer resultatet av obduksjonen, forteller lensmannen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken