Gå til sidens hovedinnhold

Stjernespiller har mottatt tilbud fra en annen klubb – kunne ikke takke nei

Publikumsyndlingen Brett Cameron har mottatt og godtatt et tilbud fra en annen klubb, melder Lillehammer ishockeyklubb.

Canadiske Brett Cameron er en av de største publikumsyndlingene som har akslet L.I.K.-drakta de siste sesongene. I flere måneder har ryktene om et comeback i den røde drakta versert, og klubben har hatt en intensjonsavtale klar. De manglet bare pengene.

Nå er det klart at den canadiske stjernespilleren ikke returnerer til Lillehammer.

Cameron har mottatt og takket ja til et tilbud fra en annen klubb som han ikke kunne takke nei til.

Det melder Lillehammer ishockeyklubb på sine hjemmesider fredag.

Klubben hadde ikke mulighet til å matche tilbudet selv om det den siste tiden har pågått en innsamlingsaksjon for å sikre midlene for en signering av stjernespilleren.

– Vi synes selvsagt det er veldig syn, da både vi og Brett var svært motiverte for en gjenforening. Karrieren som profesjonell hockeyspiller er kort og vi forstår og respekterer valget Brett har tatt for seg og sin familie. Han ønsker å takke alle supportere og sponsorer som har bidratt til aksjonen for å få han it igjen. Det setter han veldig pris på, skriver klubben.

Det er hittil ikke kjent hvilken klubb ishockeyspilleren har takket ja til.

Brett Cameron er et av navna Lillehammer-fansen har drømt om når stallen skal forsterkes. Sist han var her, fra 2016 til 2018, hamra han inn 112 poeng på 115 kamper.

Til tross for at publikumsspilleren ikke vil gjøre et comeback i den røde drakta, jobber L.I.K. nå med å kunne presentere en ny publikumsspiller, som en erstatning for Cameron, opplyser klubben.

Les også

Avtale klar med stjernespelar – men pengene mangler

Les også

Publikumsyndlingen om ryktene: – Vi jobber med noe