Gå til sidens hovedinnhold

Storm i ett vannglass

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


Takk for all interesse fra GD sin interesse om noen klart tenkende menn. De to artiklene i GD sine aviser var meget godt regissert og man har brukt mye tid på det.

Vår lille gruppe har for opplysningens skyld ingen ting med Lillehammer Tverrpolitiske Forum (LTF)å gjøre. Saken gjelder den administrative og politiske ledelsen i Lillehammer. Vår gruppe har alltid hatt som hovedmål å skulle arbeide for å avlyse dem fra sine stillinger. Lett blir dette ikke. Samtlige sitter på sine stoler med uforskammet høy lønn. Å redusere disse lønninger har blitt foreslått, men ikke vedtatt med sine egne stemmer.

Det finnes ikke og det fantes ikke ett såkalt broderskap eller hemmelig gruppe. Jeg skriver dette i dag bare fra min side, og jeg er heller ikke medlem i noe parti. Uavhengig og fritt med mine meninger ønsker jeg å diskutere viktige saker for byen.

Det mye omtalte selskapet Lillehammer Tverrpolitiske Forum ble allerede grunnlagt i 2018 med noen personer og en fin logo. Man skulle hovedsakelig forsøke å vise de politiske muligheter og bringe viktige beslutninger direkte til Lillehammer borgere. Saker som inntil da hadde blitt avgjort i mørke rom og bak lukkede gardiner.

Vi ønsker hovedsakelig å arrangere ett folkemøte minst to ganger i året, sammen med andre interesserte. Slik satt vi sammen i all åpenhet og så på beslutninger til det kommunale valget i september 2019. Fra denne datoen levde vi med regimet fra Ap med ordfører Trosholmen i kooperasjon med MDG, SV, Kristelig Folkeparti og Venstre. Herfra begynte lånekarusellen med lån i banken som kommende generasjoner må innrette seg etter og betale: en vanvittig operasjon. Det vil føre for langt å oppføre alle vedtak som blir foreslått eller gjennomført. Det siste som ble hentet ut av skapet er: « Elveparken»

Her trenger vi også dere: Engasjer dere i fremtiden mer for byen deres. Og det gjelder selvfølgelig både kvinner og menn.

Wolfgang Müller, Lillehammer