Gå til sidens hovedinnhold

Støtte til korps,  kor og dirigentlønn i Ringebu

Artikkelen er over 1 år gammel

leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Erik Odlo viser til at Ap sine fire i formannskapet argumenterte for kutt i støtte til korps, kor og dirigentlønn i Ringebu ved økonomiplan i fjor. Det er mulig at vi fire har sovet litt i møtet, som sikkert andre også har gjort i noen saker og møter denne perioden. Men Odlo sine påstander kan jeg ikke huske. Ingen av oss er kjent med Odlo sine påstander, men det er jo snart valg, så noe negativt må fram for å prøve å svekke oss i Ap igjen.

Kanskje vi heller skulle fronte våre egne saker fremfor å til stadighet rakke ned på hverandre de siste ukene inn mot valget?

Kuttet til kor, korps og dirigent skulle gjelde fra 2020. Dette er noe vi i Ap har sett på, og ønsker å legge inn igjen i budsjettbehandlingen slik at det ikke blir noen forandring fra tidligere tilskudd. Vi i formannskapsgruppa for Ap er heller ikke feilfrie. Vi prøver etter beste evne å rette opp i det vi mener er feil, og står for det. Uansett så er det ingen skam å snu. Det er en god fjellvettregel uten å vingle altfor mye.

Til Dølen 29. august sier Odlo at han vil ruste opp kommunale veger. I formannskapet 9. oktober 2018, foreslo ordførerkandidat Erik Odlo at budsjettposten til vedlikehold av kommunale veger skulle reduseres med kr 600.000. Dette ble nedstemt av Ap, da vi mener at kommunale veger må være prioritert. Vi har sørget for at kommunale veger skal reasfalteres for ca. 2,5 Mill i 2019. Kanskje Odlo også har lært fjellvettregelen og ser at han heller ikke er helt feilfri?

Arne Fossmo, ordførerkandidat Ringebu Ap