Strukturprosess Nortura Rudshøgda-Otta

Tillitsvalgte ved Nortura-anleggetg på Rudshøgda pplever også vanskelige tider, skriver tillitsvaklgte ved skjæreavdelingen.

Tillitsvalgte ved Nortura-anleggetg på Rudshøgda pplever også vanskelige tider, skriver tillitsvaklgte ved skjæreavdelingen.

Av
DEL

leserinnlegg

Som tillitsvalgte i skjæreavdelingene på Rudshøgda er vi lite fornøyd med publisiteten i media og på sosiale medier. Vi leser omtaler som "Slottet på Rudshøgda" og "egen vinning", og det virker som det bare er fryd og gammen med påkost og nye linjeføringer på Rudshøgda.

Vi registrerer også en del leserinnlegg i aviser og sosiale medier som vi ikke kjenner oss igjen i. Disse gjør saken vondt verre, og vi håper derfor på en større respekt og forståelse for helheten videre i prosessen ved en evt. nedleggelse.

Vi ser det tragiske og har stor forståelse for situasjonen rundt Otta anlegget, men vi har ikke sett at media har omtalt at dette også er en tøff prosess for ansatte på Rudshøgda. Vi kan miste et stort skjærevolum med gris, og risikerer og få 15 personer i omstilling, i tillegg til ca 25 personer som må over i andre oppgaver. Dette er tøft for alle som er berørte av denne prosessen.

Når dette er sagt, så håper vi at konsernledelsen ser det positive med en fortsatt kombinert drift her på Rudshøgda, der skjæring av gris og storfe blir ivaretatt.

Magnar Skjærvik
Jo Ivar Skundberg, tillitsvalgte Skjæreavdelingene Nortura Rudshøgda


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags