Nå er Holmestad sjefen i Swix

Artikkelen er over 3 år gammel

Han ble konstituert som administrerende direktør i Swix da Ulf Bjerknes trakk seg for en drøy måned siden. Nå er Tomas Holmestad den nye Swix-sjefen.

DEL

36-åringen fra Brøttum ble kjent som sjefen for Ungdoms-OL i Lillehammer. Nå skal han fronte flaggskipet Swix, etter bare ni måneder i bedriften.

Den tidligere Swix-sjefen Ulf Bjerknes utvidet ledergruppen i fjor for å få plass til OL-sjefen. Siden har han ledet forretningsområdet sport med mange av de kjente vinterproduktene.

- Gleder meg

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Ulf har gjort en fantastisk jobb de siste årene, og det vil i stor grad handle om å bygge videre på den grunnmuren, sammen med dyktige medarbeidere i Swix, sier Holmestad til GD.

Styreleder Olav Fjell sier i en pressemelding at styret er meget fornøyd med at Holmestad takket ja til å bli administrerende direktør.

- Vi mener Tomas besitter de rette strategiske og samlende egenskapene som Swix Sport trenger i tiden fremover.

Sivilingeniør

Tomas Holmestad, som bor på Gjøvik med kone og to barn, kommer til å ha kontor i Swix-senteret på Storhove, men vil også tilbringe mye av tiden i selskapets lokaler i Oslo.

Det samme gjelder de to direktørene Bjørn Krekke som bor på Fåvang, og Kjell Magne Sunde som bor i Lillehammer. Den tredje er Per H. Grimsrud som har kontor i Oslo.

Holmestad er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU, og har tidligere erfaring fra både McKinsey og Statoil Fuel & Retail (nå Circle K), før han ble en del av ledelsen i Lillehammer2016, og senere OL-sjef.

Artikkeltags