13 år gammel jente påkjørt i Mesnali – har rullet over bilen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lørdag ettermiddag ble en 13 år gammel jente påkjørt i Mesnali. Hendelsen skal ha skjedd like ved Joker midt i bygda. Jenta har ikke pådratt seg alvorlige skader.

– Vi er på stedet og prater med jenta. Hun er blitt påkjørt og rulla over bilen. Hun har selv vært i kontakt med en lege der oppe, etter å ha klaget på smerter i en fot, men hun skal bare vært forslått, opplyser operasjonsleder Kjartan Waage hos politiet til GD litt før 18.30 lørdag.

Jenta, som er fra Oslo, var i følge med flere venninner da hendelsen inntraff. Ifølge politiet har jenta blitt påkjørt etter å ha krysset vegen bak en buss, noe som stemmer overens med bremsespor i vegen hvor uhellet skjedde.

Sjåføren sto ved ulykkesstedet en stund, og var i kontakt med noen som hadde sett hva som skjedde før personen kjørte videre.

– Vi fikk ikke noe registreringsnummer eller noe, men vi har fått et navn på personen og er i kontakt med sjåføren nå, opplyser Waage.

Rundt klokka 22 opplyser politiet til GD at mannen, som er fra Romerike, var fortvilet over hva som hadde skjedd, men at han hadde snakket med den involverte jenta før han hadde satt seg i bilen og kjørt videre.

Politiet vil opprette en sak på forholdet, men mannen har hverken fått førerkortet beslaglagt eller blitt bøtelagt lørdag kveld.

Artikkeltags