Se hvilke veger i GDs distrikt du må beregne ekstra tid for å kjøre

Snøføyke skapte utfordrende kjøreforhold på E6. *** Local Caption *** Snø og nedbør skaper utfordrende kjøreforhold på E6 og andre veger

Snøføyke skapte utfordrende kjøreforhold på E6. *** Local Caption *** Snø og nedbør skaper utfordrende kjøreforhold på E6 og andre veger Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Flere veger i GDs distrikt utbedres, og noen holdes vinterstengt. Se hvilke veger du må beregne ekstra tid på – eller droppe å kjøre.

DEL

Gausdal:

Fylkesvei 204: Strekningen Værskei - Lenningen er vinterstengt ved Værskei bom.

Lesja:

Fylkesvei 63: Fra Geiranger til Langvatn er det vinterstengt.

Lom:

Fylkesvei 55: Overgangen over Sognefjellet er vinterstengt.

Nord-Fron:

Fylkesvei 312: På gamle E6 i Kvam er det lysregulering alle dager fra 07.00-20.00 på grunn av vegarbeid.

Ringebu:

Fylkesvei 319: Fåvangkrysset, forbindelsesveg, på strekningen Stasjonsvegen er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Arbeidet er planlagt å vare til 27. januar.

På samme veg, ved Ulberg bru, på strekningen Tretten-Lomoen er det innsnevring og nedsatt hastighet til 50 km/t på grunn av vegarbeid. Omkjøring er skiltet.

Fylkesvei 385: Fjellovergangen Friisvegen er vinterstengt.

Sel:

Fylkesvei 435: På strekningen Otta telestasjon til Ødegården er det innsnevret veg på grunn av vegarbeid alle dager fra klokken 07.00-18.00. Det er manuell dirigering på stedet.

Skjåk:

Fylkesvei 258: Gamle Strynefjellsvegen er vinterstengt.

Vågå:

Fylkesvei 51: Fra Gardli bom til Maurvangen bom på Valdresflye er det vinterstengt. Vegen ventes åpnet klokka 08.00 23.mars.

Riksvei 15: På Lalm er det manuell dirigering og nedsatt hastighet til 50 km/t på grunn av sprengningsarbeid og vegarbeid alle dager fra 06.00-01.59(neste dag).

Informasjonen er hentet på Statens vegvesen sine hjemmesider.

Artikkeltags