Gå til sidens hovedinnhold

Tragedien Granheim

Artikkelen er over 1 år gammel

leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.


Lungesykehuset Granheim skal legges ned. Alle som har uttalt seg, mener dette er en uforståelig beslutning. Ordføreren i Gausdal(Sp), var den siste som skrev om dette. Felleslista i Gausdal, Høyre, Frp og Venstre, har vært påfallende tause i media i denne viktige saken. Dette er partier som er med i dagens regjering, og som bør ha et stort ansvar i alt som gjelder saker om helsevesenet. Helseminister Bent Høye representerer Høyre. Håper at Høyre og Frp i Gausdal har fått med seg dette.

De fleste politikere har som vane å skylde på de andre partiene og andre ting i vanskelige saker. Ang. Granheim, så vil de vel legge skylden på ledelsen i Sykehuset Innlandet. Fordi Sykehuset Innlandet skylder på økonomiske forhold, må Høyre og Frp i regjeringsposisjon ta ansvar ved å gripe inn og

skaffe midler til å løse saken, slik at Lungesykehuset Granheim kan leve videre.

Selv om Granheim ikke er en sak bare for Gausdal, men for hele landet, må Felleslista i Gausdal nå ta skikkelig tak i dette! Ordfører Anette Musdalslien har hatt innlegg i GD om Granheim-saken. Nå forventer vi Gausdal på aktiv handling fra Gausdal Høyre, og ikke minst fra varaordfører Stig Audun Melbø, har som representerer Fremskrittspartiet på Felleslista i Gausdal.

Sett i gang, - det går fortsatt an å redde Granheim, det mangler bare vilje!

Bjørn Seielstad sr., Gausdal