Alnæs med hemmelig gjesteartist i Vågå

Frode Alnæs gjester Vågå 17. januar. Med på scenen er også en lokal gitarhelt.. Men hvem?

Frode Alnæs gjester Vågå 17. januar. Med på scenen er også en lokal gitarhelt.. Men hvem? Foto:

Frode Alnæs gjester Vågå med sin soloforestilling «Min dans med strenger». En lokal gjest skal være med.

DEL

Alnæs regnes som en av landets beste gitarister og har på turneen besøkt over 35 kulturhus i hele landet. Til Vågå kommer han torsdag 17. januar.

- Forestillingen «Min dans med strenger» er en konsertforestilling som spiller på hele følelsesregisteret, fra hysterisk latter til mer såre temaer. Her inviterer den folkekjære artisten publikum med på en personlig, underholdende og glitrende musikalsk reise full av historier hentet fra eget liv. Publikum får servert nye låter, musikkhistoriens mest kjente gitarlåter og ikke minst hits fra Frodes solokarriere og fra Dance With A Stranger. Dette er en stor produksjon med fire mann på scenen, videodesign samt lys- og lyddesign, heter det i pressemeldingen.

Med på scenen inviteres også et lokalt gitartalent. Hvem som dukker opp i Vågå, vites ikke. Men vedkommende får delta på en selvvalgt låt.

-  Dette har vært en stor suksess, og gitt forestillingen en ekstra dimensjon. Både publikum og vi på scenen har elsket dette innslaget. Hver kveld blir en unik opplevelse, og jeg tror dette har betydd mye også for gitaristene rundt omkring i landet, mener Alnæs.

Artikkeltags