Sol over by og dal

GODE MELDINGER: Onsdag byr på sol i hele vårt distrikt, melder Yr.no. Optimale forhold for den  som skal på med stolpeskoene og klatre opp i høyden. Foto: Privat

GODE MELDINGER: Onsdag byr på sol i hele vårt distrikt, melder Yr.no. Optimale forhold for den som skal på med stolpeskoene og klatre opp i høyden. Foto: Privat

Artikkelen er over 4 år gammel

Gode værutsikter onsdag

DEL

På Lillehammer stråler allerede sola - og slik skal det fortsette ut dagen, ifølge Yr.no. Dagen startet riktigbok med én minusgrad, men alt tegner nå til at det blir en strålende vårdag i dølenes by.

På fjellet er det fortsatt kaldt. På Juvasshytta var det sju minus i dag tidlig, men temperaturen kommer til å stige betrakelig når sola får tak. I Lom er det meldt delvis skyet vær og svak vind, med temperaturer opp mot ni grader midt på dagen. Det samme gjelder Otta, der det i tillegg er vindstille.

Dombås er det også meldt delvis skyet, med gode muligheter for sol i løpet av dagen. Her vil temperaturen ligge på rundt sju grader midt på dagen, med en ytterligere stigning mot kvelden. 

Med andre ord: Våren er her! (Igjen.)

 

Artikkeltags