Vegen åpnet igjen etter alvorlig trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll

Tre personer mistet livet i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. I følge politiet har en betongbil og en personbil frontkollidert.
Foto: Arvid Storli / NTB scanpix

Tre personer mistet livet i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag. I følge politiet har en betongbil og en personbil frontkollidert. Foto: Arvid Storli / NTB scanpix Foto:

Av

Tre personer mistet livet og en ble alvorlig skadd i en trafikkulykke på E6 ved Kongsvoll i Oppdal i Trøndelag fredag. En betongbil og en personbil frontkolliderte. Like over klokken 18 var vegen åpnet igjen.

DEL

– Til sammen fem personer var involvert i ulykken. Det jobbes med livreddende førstehjelp på stedet, opplyser operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 12.27.

Det er glatt føre og veldig tett snø på stedet, sier han.

E6 var stengt ved Kongsvoll i Drivdalen etter trafikkulykken, og det tok tid før vegen ble åpnet igjen.

Klokken 18:06 melder Vegtrafikksentralen at vegen er åpen for trafikk igjen.

Trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen, Runar Kvalshaug, sa tidligere til Adresseavisa. at de har fått flere telefoner om vanskelige kjøreforhold i Oppdal-området.

– Det sies at det ikke er så glatt, men at det har kommet en del snø. Det meldes at det er behov for brøyting. Vi har varslet entreprenør og de er på veiene.

Omkjøring har vært via Hjerkinn mot fylkesvei 29 Folldal og Riksvei 3 over Østerdalen. Anbefalt omkjøring var via riksvei 3.

Artikkeltags