Byggmagasinet i Lillehammer & Gudbrandsdalen presenterer et lite spekter av den utrolige bredden som finnes innenfor byggebransjen, som for øvrig er Norges nest største næring (målt i verdiskapning). Bare oljen er større.

Aktiviteten har aldri vært større, og over hele distriktet finner du lokale bedrifter som er stolte av å bidra til utviklingen.

På de neste sidene vil ulike firmaer presentere seg, sine særegenheter og noe av det store utvalget av tjenester og produkter de tilbyr.

Her er alt fra firmaer som løfter hva som helst til de som spyler ut problemene dine. For noen er hverdagen mer enn bare rør mens andre leverer et helt nytt og alarmerende produkt.

Noen bedrifter leverer både varmt og kaldt – andre gjør hverdagen lysere for landbruket. I noen bedrifter har kunnskapen og entusiasmen for faget gått i arv i generasjoner mens andre er nyetablerte.

Enkelte bidrar med farge i hverdagen, andre leverer jord og gravearbeid og noen har blikk for godt tak.

Er du på jakt etter nytt hus eller hytte, kan du velge en kledning som varer evig eller husbygging satt i system.

Felles for alle aktørene er at de har solid lokal forankring, er stolte av faget sitt og utfører jobben på mesterlig vis. De bistår deg hele veien og kommer gjerne med gode råd om den beste løsningen – uansett om prosjektet er lite eller stort.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

Katharina Wiig, innholdsskribent, Amedia SMB