Velkommen til universitetsbyen

Av
DEL

leserinnlegg

Gratulerer til deg som nå har fått studieplass, og velkommen tilbake til du som skal fortsette med påbegynt studie. Du har nå kommet til en av det fineste byene i Norge. Lillehammer er en kulturrik og spennende by for studenter. En mellomstor by hvor alle kan føle seg velkomne, hvor det finnes rom for alle. Dette er byen som vekker en vidunderlig følelse i alle. I løpet av mine 3 år her har jeg blitt glad og forelsket med denne byen.

Det å komme til et sted hvor du ikke kjenner noen, å hoppe inn i et helt nytt liv som student kan være skummelt. Da leter man etter noe som får deg til å føle deg velkommen og inkludert. Da bør du som student tenke på hva er du bryr deg om?

Hvilke rettigheter har jeg? Bryr du deg om at alle andre også har muligheter? Er du en av de som vil ha et rikt kulturliv? Eller tenker du på hvordan hverdagen kan bli enklere for deg som student? Det viktige er at det du tenker også blir hørt.

Derfor har jeg engasjert meg i studentens hverdag. Jeg opplevde å bli hørt og inkludert i Lillehammer Høyre. Jeg bryr meg om mine og dine rettigheter som student, både at vi skal ha mer tid til å studere og kvaliteten i utdanningen. Jeg mener at muligheten til å få kunnskap er noe av det viktigste vi som mennesker kan ha. Det former oss som enkeltmennesket og får oss til å forstå verden på en helt annen måte.

Lillehammer Høyre har vært klare på de skal kjempe for å etablere et universitet i Innlandet. Det er viktig for kvaliteten og kunnskapen som formidles.

Lillehammer Høyre er et parti som så på meg som både enkeltmennesket og som student. Et parti som kjemper for at studentene skal få enklere hverdag. Som bryr seg om at jeg som student skal ha mer tid til å studere og mindre til å bekymre meg over min økonomi. Partiet som innførte 11 måneders studiestøtte og som nå går til valg i Lillehammer med at du som student skal få gratis busskort ved flytting.

Høyre er parti som ser på studentens behov og kjemper for deres rettigheter.

Derfor valgte jeg Lillehammer Høyre som student, og jeg vil fortsette å kjempe for at du som studere i Lillehammer skal bli sett og hørt.Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags