– Verdens snilleste festivalpublikum

Petter Koch, Petter Nilsen og Therese Eriksen fra vaktselskapet Protect Vakthold og Sikkerhet konstaterte fredag kveld at festivalgjestene på Lillehammer Live, hadde vært særdeles snille.

Petter Koch, Petter Nilsen og Therese Eriksen fra vaktselskapet Protect Vakthold og Sikkerhet konstaterte fredag kveld at festivalgjestene på Lillehammer Live, hadde vært særdeles snille. Foto:

DEL

– Vi har ikke hatt et eneste oppdrag, smiler Petter Koch, Petter Nilsen og Therese Eriksen i vaktselskapet Protect Vakthold og Sikkerhet. De har ansvaret for sikkerheten under Lillehammer Live og samarbeider tett med politiet.

Da GD snakket med trioen på festivalområdet fredag kveld, var de godt tilfreds med at det så langt ikke hadde vært nødvendig å gripe inn overfor festivalgjester. Ingen slåssing, ingen bråk annet enn hylingen og gleden som resultat av stadig voksende stemning blant publikum på plassen foran konsertscenen.

– Folk er veldig snille.

Også to polititjenestemenn GD snakket med, fortalte at de hadde hatt en uvanlig rolig kveld mens de patruljerte på festivalområdet.

Se bilder fra Lillehammer Live fredag her:


Artikkeltags