Gå til sidens hovedinnhold

- Ei ny tid på Vinstra

Artikkelen er over 5 år gammel

- Det blir ei ny tid på Vinstra, sa ordfører Rune Støstad da han åpnet Vinstra Handelspark i Lomoen tidlig i morgentimene onsdag.

VINSTRA: – Dette ser veldig bra ut. Kjempebra at det kommer flere butikker og at det blir konkurranse på Vinstra, sier Svanhild Sletten og Liv Veikleenget til GD.

Åpnet i morgentimene

De var blant de første som tok plass foran døra på den nye Sport 1-butikken på Vinstra onsdag morgen, for å være med på åpningen av den første butikken i Vinstra handelspark.

- Bra med Sport 1-butikk her. Før har vi måttet reise til Lillehammer, sier Veikleenget og har god tro på den nye butikken. De frammøtte ga uttrykk for at de gleder seg over nyetableringene på Vinstra.

Det var ingen stor trengsel under åpningen. Noen få hadde stilt seg i kø et kvarters tid før åpningen. Men flere kom till etter hvert og det var mange som  tok turen innom den nye butikken i løpet av morgentimene.  Og åpningen ble også markert med et skikkelig fyrverkeri i Lomoen.

Bildeserie

Se nye Vinstra handelspark

Se bilder:

En stor dag

- Gratulerer med dagen. Dette er en stor dag for Vinstra. Maken til utbygging har vi knapt sett maken til, sa Rune Støstad som sto for den offisielle åpningen av både handelsparken og Sport 1-butikken.

- Mange har lagt ned en formidabel innsats for å få til dette og det har vært et spennende år. Det er ei ny tid som starter på Vinstra i dag, sa Støstad.

LES OGSÅ: – Dette er Vinstra sentrum

LES OGSÅ: – Her blir det overetablering

LES OGSÅ: Eiendomsutvikler: – Det er Coop som overetablerer!

 

- Vanvittig løft

- Dette er et vanvittig stort løft i Gudbrandsdalen. Det finnes ikke maken mellom Jessheim og Trondheim, mener  investor og utbygger Per Tore Teksum om den nye handelsparken han har sørget for å bygge.

Han mener dette legger opp til en helt ny handelshverdag i Gudbrandsdalen og har sterk tro på den nye handelsparken som samlet er på 12.000 kvadratmeter med forretningsbygg. Under åpningen onsdag sa han blant annet at han opplever Nord-Fron kommune som en av de beste kommunene han har samarbeidet med.

I morgen åpner Expert og Europris de nye butikkene sine her.

7. desember åpner Sparbutikken, Monter og Jysk åpner 12. desember. Apotek 1 er klare til åpning 23. januar og Clas Ohlson åpner 16. februar neste år.

LES OGSÅ: – Lomoen - viktig for hele regionen