BYGGMAGASINET

i Lillehammer og Gudbrandsdalen 2020

Motor vehicle, Security, Car, Transport, Van
Previous.png
Next.png

Hvordan står det til med sikringsskapet ditt?

Det er kanskje ikke så ofte du tenker på sikringsskapet. Det står jo der og alt fungerer vel godt? Trenger du egentlig å tenke noe mer på det? Spør du Bravida Lillehammer, kan de raskt fortelle deg at det blir fort kostbart å bare lukke øynene hvis sikringsskapet ditt ikke er oppgradert eller er veldig gammelt.

Font, Text, Logo

ANNONSØRINNHOLD FRA

Gamle sikringer og tilkoblinger kan svekkes over tid, og da er det fare for varmgang og brann. Det er heldigvis noe du kan sjekke selv uten å være fagmann.

Du kan blant annet kjenne etter om det lukter unormalt, og om ledninger er misfargede eller isolasjonen smeltet. Se etter kontakter og ledninger, om de er fine og i orden. Se også etter om skapet er helt.

Og hvis det viser seg at du også får støt, bør du i hvert fall gjøre noe med anlegget ditt.

- Det er ikke pålagt å bytte ut gamle sikringsskap, men det anbefales for å øke brann og personsikkerheten på anlegget, understreker Stian Klophus i Bravida Norge AS avd. Lillehammer.

Product

Det er i dag ikke et krav om at du må bytte ut de gamle skrusikringene, men moderne automatsikringer er absolutt å anbefale for å være på den sikre siden.
(Illustrasjonsfoto)

Sikringsskapet er hjernen i hus og bygg

Klophus påpeker at det er veldig mye som avhenger av at sikringsskapet er i orden. Det er selve hjernen i boligen din eller bygget ditt.

Det er derfor svært viktig at det er oppdatert. Har du for eksempel ikke overspenningsvern eller jordfeilsbryter, har anlegget ditt svekket brannsikkerhet.

Og det svekker jo selvsagt din egen sikkerhet også. Skapet må også være godkjent for berøringssikkerhet – det er viktig at alt er helt og i orden.

Det kan også være lurt å tenke på at overspenningsvern kan gi lavere forsikringspremie.

NÅ ER DET KAMPANJE PÅ SIKRINGSSKAP!

Sjekk pakkeprisen på nytt sikringsskap! Vi kommer og skifter ut innmaten i skapet ditt. Vi legger også til jordfeilautomater og overspenningsvern om nødvendig. Vi bytter likt mot likt. Det er fort gjort!

Inntil sju kurser med hovedsikring, rehabiliteringsramme og overspenningsvern inkludert.
Ett oppmøte inntil 30 km tur/retur fra Lillehammer.

7990,-

Ta kontakt, så finner vi en tid som passer for deg.
Tilbudet varer ut året 2020.

Det er nye strømtider – er du oppdatert?

Strømforbruket i boliger har endret seg i nyere tid. Vi bruker flere og kraftigere strømkomponenter enn før. Det kan derfor hende at ditt strømopplegg ikke "henger med".

Tenk etter – går sikringene ofte? Er strømmen ustabil? Det kan være et tegn på overbelastning, som kan føre til varmgang og brann. Uansett kan det være lurt å ta kontakt med en fagperson som kan sjekke anlegget ditt.

Bravida tilbyr el-kontroller av boliger, med sertifisert fagpersonell. De tilbyr også termografering. Det brukes mye til næringsbygg – det er en kostnadseffektiv metode for å luke ut anleggene som er for dårlige.

Klophus mener det er tre argumenter som særlig taler for en oppgradering av anlegget.

- Du får bedre brannsikkerhet. Du får et enkelt, trygt og sikkert opplegg som er rustet for framtiden sier Stian Klophus.

Product

Dagens boliger har et mye større strømbehov enn tidligere. Derfor er det viktig at sikringsskapet er riktig dimensjonert. Bravida Lillehammer hjelper deg gjerne med å oppgradere det elektriske anlegget for fremtiden. (Illustrasjonsfoto)

Bruk lokale folk som kjenner byggene og faget

Avdelingen til Bravida på Lillehammer har opphav tilbake til 2001. Mesna Installasjon ble solgt til Moelven Elektro i 2004 og kjøpt av Bravida i 2016. De holder til på samme sted de alltid har gjort, i den gamle knappefabrikken.

De er i dag 18 medarbeidere som er ute og rehabiliterer og installerer, inkludert lærlinger. På kontoret er det fire ansatte som tar seg av administrasjonen.

Bravida Lillehammer dekker hovedsakelig Ringsaker, Lillehammer, Øyer og Gausdal. Hos dem får du kyndig hjelp til alt av el-installasjoner, tele og data. De tar også årlige kontroller og service på brannalarmanlegg og nødlysanlegg fra flere fabrikater. Et veldig populært tilbud de leverer er varmepumper fra Mitsubishi.

Bravida Lillehammer utfører både små enkle jobber og store komplekse installasjoner – enten det er for private eller næring.

Bravida Norge AS avd. Lillehammer

  • Dekker hovedsakelig Ringsaker, Lillehammer, Øyer og Gausdal.
  • Jobber både med private og med næring – alt fra små el-installasjoner, tele og data til store, komplekse inspeksjoner og installasjoner. Forhandler og installerer også Mitsubishi-varmepumper.
  • Tilbyr el-kontroller av boliger, med sertifisert fagpersonell.
  • Tilbyr service og årlige kontroller på brannalarmanlegg og nødlysanlegg fra flere fabrikater.
  • Utfører termografering, som er en kostnadseffektiv metode for å luke ut anleggene som er for dårlige.
  • Totalt 18 medarbeidere ute i felten, og fire på kontoret. Holder til i den gamle knappefabrikken, i Mesnadalsveien 4.

Kontakt oss

Adresse
Mesnadalsveien 4, 2609 Lillehammer

Telefon: 61 05 33 00
E-post: lillehammer@bravida.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook