BYGGMAGASINET

i Lillehammer og Gudbrandsdalen 2020

Mode of transport, Construction equipment, Motor vehicle, Yellow
Previous.png
Next.png

Gjorde hobbyen til fulltidsjobb

Etter å ha kjørt drosje i to år, bestemte Einar Grothe Fossmo seg for å oppfylle guttedrømmen om sitt eget gravefirma.

Font, Text

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Jeg har alltid hatt stor interesse for maskiner og utstyr, egentlig alt som har motor i seg. Derfor ønsket jeg å kjøpe min egen gravemaskin, og plutselig ballet det på seg med oppdrag, sier Einar Fossmo.

I 2015 etablerte han Einar Fossmo Graveservice etter flere års fartstid i anleggsbransjen.

Skal du fjerne en oljetank, grave på gårdsplassen, mure eller drenere. Kanskje uteområdet på hytta burde planeres eller trenger firmaet ditt hjelp til kabelgrøfter. Alt dette tilbyr Einar Fossmo Graveservice, som holder sentralt til på Otta.

– Jeg har lang erfaring innen anleggsbransjen og jeg kan vel trygt si at jeg driver med stort sett alt innen småjobber som angår graving, sier han.

Mode of transport, Construction equipment, Vehicle

Einar Fossmo trives aller best bak spakene i gravemaskinen.

Maskiner som passer til alt

I dag finnes det mange ulike maskiner som kan brukes til å grave og fikse i hagen. "Problemet" er at disse maskinene er ganske store. På slike jobber bruker Einar en minigraver på to tonn som er kun en meter i bredden.

– Maskinen kommer lett til og passer perfekt til gårdsplasser og mindre jobber, sier han.

Det er ikke vanskelig å legge merke til Einar i dalen. Han gikk nylig til innkjøp av en hjulgraver på 11 tonn med en spesiell konstruksjon som er bygget for å være smidig.

– Antagelig er dette den eneste i sitt slag i Nord-Gudbrandsdalen, sier han.

Vi hjelper deg med:

Graving

Drenering

Fjerning av oljetank

Hagearbeid

Natursteinsmur

Belegningsstein

Construction equipment, Transport, Vehicle

Riktig utstyr er halve jobben! Med en topp moderne maskinpark har Einar Fossmo et solid grep på små og store utfordringer.

Fra idé til ferdig prosjekt

Ønsker du å få lagt belegningsstein eller oppført en mur i hagen eller på gårdsplassen? Dette krever nøyaktighet og et blikk for detaljer for å tilpasse steinene riktig i forhold til terrenget.

Einar Fossmo Graveservice hjelper deg fra idé til ferdigstilt prosjekt. I tillegg er firmaet forhandler av Asak miljøstein og kan bestille direkte til kunde.

Det er mange fordeler med steinprodukter, men da er det viktig at den er riktig lagt. I tillegg øker verdien på boligen, sier Einar.

Han understreker at det er svært viktig med vedlikehold.

– Mange tror det er vedlikeholdsfritt, det er det ikke. Den bør vaskes og renses hvert år. Det er viktig å fjerne gress og etterfuge i sprekkene, dette kan vi bistå med.

Einar har også et godt håndlag når det kommer til manuelt arbeid. Her deler han en steinblokk med største presisjon.

Kunden i fokus

Einar Fossmo Graveservice setter alltid kundens ønsker og behov i fokus og vil gjøre sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd.

– Jeg er fleksibel og finner alltid en løsning. Det har aldri skjedd at jeg drar hjem før kunden er tilfreds. Man kan gjøre hundre gode arbeidsoppdrag, men hvis det har blitt gjort én dårlig jobb, blir det spredt som ild i tørt gress, utdyper Einar.

Om du til enhver tid har en åpen og ærlig dialog med dine kunder, vil du oppnå noe så vakkert som tillit. Tillit fører til lojalitet – noe som er alfa omega for Einar.

– Kunden kommer alltid først. Jeg setter arbeid fryktelig høyt og er nøye og oppdatert på gjeldende lover og forskrifter, avslutter han.

Construction equipment, Transport, Vehicle

Ta kontakt med Einar Fossmo enten du har et stort eller lite uteromsprosjekt.

Einar Fossmo Graveservice

  • Firmaet ble etablert i 2015 av Einar Grothe Fossmo, som har flere års erfaring i anleggsbransjen.
  • Godkjent for oppgraving, vask og fjerning av oljetanker med ferdig dokumentasjon.
  • Firmaet har en moderne maskinpark inkludert hjulgående gravemaskin med henger, 2 tonns minigraver og personbil med tipphenger.
  • Vi tar på oss oppdrag for privat og bedriftskunder. Vi holder til på Otta og utfører oppdrag på Sel, Dovre, Heidal, Vågå og Nord-Fron.
  • Vi setter alltid kundens ønsker og behov i fokus. Vi skal gjøre vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring!


Kontakt oss

Adresse
Fjellvegen 8, 2670 Otta

Åpningstider
Døgnåpent

Telefon: 913 96 097
E-post:  efossmograveservice@gmail.com

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook