BYGGMAGASINET

i Lillehammer og Gudbrandsdalen 2020

Previous.png
Next.png

Alt er mulig med lys
– kanskje du har en lys idé?

Det skal ikke så mye til før du kan se lyset. En prat med de lyse hodene hos Elkida får deg til å se alle mulighetene og bli kjent med alle produktene som gjør livet lysere hjemme.

Font, Text

ANNONSØRINNHOLD FRA

Lys er et eget fag

Du trodde kanskje elektrikeren kun var sterk på strøm? Hos Elkida i Storgata får du hele pakka – de gjør alle typer installasjonsjobber, men er også gull verdt å prate med når du ønsker å finne ut hva som er smart belysning, og hvorfor du bør tenke mer helhetlig og kanskje litt mer kreativt med belysning.

Kjell Killi, daglig leder hos Elkida Lillehammer, oppfordrer oss alle.

- Det er viktig å leke litt med lys, utover det man kun ser i butikken. Lys er et eget fag, mange syns det er vanskelig – så bruk hjelpen du får fra fagfolk. Vi gir deg råd og veileder deg til det du ønsker.

Killi forteller at de hjelper sine kunder med alt av hjemmebelysning – fra downlights som grunnbelysning til LED-striper og designlamper som effektbelysning. Alt er mulig med belysning, kun fantasien setter grenser. LED får du i alle typer farger, varmt og kaldt. Justering av lysmengden med dimmere er også en fin løsning.

Interior design, Living room, Lighting, Estate, Furniture, Building, Home, Ceiling, Property

Riktig lyssetting kan gjøre en allerede stilig bolig eller hytte enda mer tiltalende.

Hørt om elektrikeren som prøvemonterer for deg?

Ja, det stemmer faktisk. Fagfolkene i Elkida kommer gjerne hjem til deg på befaring for å vise hvordan belysningen kan bli. Da blir det bokstavelig talt mye lettere å se lyset. Her har imidlertid Killi et godt tips til alle som ønsker prøvemontering.

- Vi prøvemonterer gjerne lamper og lys hjemme hos deg, men det som bør være klart før vi kommer, er møblering. At for eksempel spisebordet står der det skal stå, slik at lampen blir sentrert riktig.

Killi sier at kundene er fornøyde med at de har med kataloger ut til dem. De viser også kundene muligheter og løsninger på nettet og har med bilder fra tidligere prosjekter og installeringer. Da blir det så mye lettere å diskutere, forstå løsningene og velge til slutt.

Men kundene kan selvsagt også dra til butikken og titte. Killi er tydelig på at belysning ofte er et emosjonelt valg også.

- Det går mye på smak og behag og trender. Mange tenker ikke på lampe som et møbel, men det er det. Det er gjerne noe av det første man ser. Det er med på å gi boligen den ønskede stilen og det rette inntrykket.

Hverdagen blir litt lysere når du får den gode spa-følelsen hjemme hos deg selv.

Display device, Red

Med LED-striper rundt et bilde eller en tapet vil du få en flott effekt som gjør de yngste i huset fornøyd.

Solid tradisjonshåndverk, glass og lys og skjønn forening.

Portable communications device, Mobile phone, Product, Smartphone, Technology, Electronics, Gadget

All belysning kan styres fra nettbrettet. Enklere blir det ikke!

Hva bør du tenke på?

Skal du rehabilitere eller sette opp nybygg?
Da er det lurt å ha tenkt på elektro tidlig. Hvis du får inn elektrikeren tidlig, er det lettere å lage skjult opplegg og få et penere resultat.

Sitter guttungen i mørket på gamingrommet?
LED-striper er et kreativt og kult valg om man har et gamingrom eller du ønsker å ha noe i fokus. LED får du i alle typer farger, varmt og kaldt.

Elektrotjenester til både private og bedrifter

Det er ikke bare belysning det går i for gjengen i Elkida. De har også mange oppdrag med butikkombygginger for næring og kontor/lager. De jobber blant annet med Telenor butikken, Boots Apotek og Coop Norge.

Elkida hjelper også bedrifter med elbilladere og solcelleanlegg.

I tillegg jobber de mot industri og asfaltverk. Der har de utført ombygging, flytting, fundamentering, elektroarbeid og oppsetting av trafostasjoner, inkludert kabling.

People

Frode Hosarøygard (f.v.) og Kjell Killi i Elkida kommer gjerne hjem til deg eller på hytta for å se på mulighetene.

Elkida AS

  • Elkida har lang erfaring, er kreative og ønsker å være en sparringspartner som rådgir og veileder kundene.
  • Elkida er en del av Elkonor-kjeden. De har et stort nettverk på landsbasis, som gjør at de kan gjøre mye mer enn bare installasjoner.
  • Elkida hjelper også med smarthus, varme, elbillading, sikringsskap/stikkontakter.
  • Vi hjelper kundene våre med alt av hjemmebelysning - downlights, utebelysning, ledstriper, designlamper og så videre.
  • Utfører små og store elektrotjenester både for private, bedrifter og borettslag.
  • Det er kundens forretning og prosesser som avgjør hvordan oppgavene løses optimalt. Gjennom dette har vi opparbeidet langvarige og gode relasjoner med våre kunder.
  • Vårt primære nedslagsfelt er det sentrale Østlandet, og vi er derfor etablert med lokaler på Frogner utenfor Oslo. Vårt motto er: Vi er der kunden trenger oss, når han trenger oss!

Kontakt oss

Adresse
Storgata 86, 2615 Lillehammer

Telefon: 61 25 05 55
E-post: post@elkida.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook