BYGGMAGASINET

Landsdekkende leverandør satser i Gudbrandsdalen

HRP har hatt en stor vekst siden oppstarten i 2005. I dag er de én av Norges ledende leverandører av konsulenttjenester innen bygg og anlegg samt sikkerhetsrådgivning. Nå etablerer selskapet ny avdeling på Otta.

Rectangle

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Det er et relativt stort marked i Gudbrandsdalen, og mange av våre ansatte er bosatte i området. I tillegg har vi en rekke rammeavtaler med kommunene i dalen. Vi ønsker å posisjonere oss i området og være til stede også i dette området, sier Tormod Kvisler, avledingsleder for HRP AS avd. Innlandet.

Valget falt på Otta, som er den mest strategiske plassen for et nytt avdelingskontor.

– Det skjer jo mye spennende i Gudbrandsdalen for tiden. Vinstra og Otta kappes jo om å være handelssentrum i dalen. I tillegg har Sel kommune opprettet et program, Styrk Sel, hvor målet er å skape flere arbeidsplasser de neste årene. Den reisen vil vi være med på, fastslår Arne Olav Kleiven, avdelingsleder for Otta.

Vi vil etablere oss i Gudbrandsdalen og være nær folka som snakker dialekten.

Tormod Kvisler, avdelingsleder HRP Innlandet

"

Tenker lokalt – og stort

HRP jakter nå på lokaler som egner seg for den nye avdelingen. Så snart dette er på plass, vil det bli etablert et kontor her. Den foreløpige planen er å starte med fire ansatte. Målet er naturligvis å vokse seg enda større.

Duoen legger ikke skjul på at det er mange muligheter i Gudbrandsdalen. HRP har allerede en rekke lokale prosjekter på gang, både i Otta og omegn.

Ett av prosjektene inkluderer nye Otta skole og flerbrukshall. Her har det veletablerte firmaet ansvar for uavhengig kontroll både på prosjekteringen og utførelsen. Flere andre prosjekter er også i prosess med å bli en realitet.

– Det er veldig mye spennende som skjer fremover, og vi har stor tro på både det vi har gjort og det vi kommer til å gjøre, fastslår Kleiven.

Hard hat, High-visibility clothing, Outerwear, Helmet, Workwear, Green, Plant, Engineer, Tradesman, Yellow

ETABLERER SEG PÅ OTTA: Avdelingsleder Tormod Kvisler (f.v.) og Arne Olav Kleiven er fornøyde med at HRP skal etablere et nytt kontor på Otta. Nå vil de bli mer tilgjengelige for både nye prosjekter og rekruttering av nye medarbeidere i Gudbrandsdalen.

En solid totalleverandør

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. De tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til bygget står ferdig.

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra tre ansatte til mer enn 450 hoder. I dag er Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.

Avdeling Innlandet tilbyr også arkitekt, landskapsarkitekt, vei-, vann- og avløpsprosjektering fra lokalene i Moelven.

Nå kommer det også en ny avdeling på Otta, som vil styrke HRP sin posisjon i Innlandet.

– Vi ønsker henvendelser på alt som er relatert til kommunal teknikk, vei og ikke minst utbyggingsprosjekter hvor vi kan være med på alt fra prosjektering til gjennomføringsfasen. HRP er en totalleverandør av konsulenttjenester, sier Kvisler.

Baseball cap, Sky, Sleeve, Beard, Gesture, Workwear, Glove, Goggles, Hat
Mode of transport, Sports gear, Helmet, Headgear, Sky, Red

HRP AS

  • 22 kontorer på landsbasis, med til sammen rundt 450 medarbeidere.
  • Etablerer nå ny avdeling på Otta, med fire medarbeidere i oppstartsfasen.
  • Tilbyr tjenester innen byggeledelse, HMS-koordinering og prosjektledelse.
  • De kan også tilby arkitekt og landskapsarkitekt samt prosjektering innen vei, vann og avløp.
  • HRP har årlig over 1000 prosjekter på landsbasis.
  • HRP grønne løfte slår fast at selskapet skal være klimanøytralt innen 2030 og ha en kvinneandel på 30 prosent innen 2025.
  • Motto: En norsk samfunnsbygger!

          Se våre prosjekter

Bygger for det norske samfunnet

HRP sin visjon er å bli Norges viktigste samfunnsbygger. Det innebærer å ha lokal tilstedeværelse og et tett samarbeid med flere norske eiendomsutviklere og entreprenører.

Den veletablerte bedriften har kapasitet innenfor de fleste fag. Når HRP AS avd. Innlandet etablerer seg med et nytt kontor på Otta, vil det ikke bare gi tilgang på nye oppdrag, men også nye og dyktige medarbeidere.

– Vi ønsker også å komme i kontakt med de som kan tenke seg å jobbe i et spennende konsulentkonsern som HRP. Vi har en rekke jobbmuligheter og ser frem til å høre fra deg, avslutter Kleiven.

Ny avdeling på Otta vil gi mer tilgang på både nye oppdrag og dyktige medarbeidere.

Tormod Kvisler

"

Kontakt

Adresse
Storgata 118, 2390 Moelv

Kontaktperson
Tormod Kvisler

Telefon: 911 46 389
E-post: tkv@hrprosjekt.no

Alle foto: Andreas Nilsson