BYGGMAGASINET

i Lillehammer og Gudbrandsdalen 2020

Motor vehicle, Team
Previous.png
Next.png

På tide å sjekke eller
fikse taket?

Hvis taket ikke er tett eller det er skader på det, kan det fort bli svært kostbart for deg. Det er bedre med en taksjekk nå enn å lappe på skader senere. Ta en prat med Torgersens Tak & Blikkenslagerservice - det lønner seg!

Font, Text

ANNONSØRINNHOLD FRA

Torgersens Tak & Blikkenslagerservice har vært på mange tak i Lillehammer-området. Daglig leder i dag, Thor Øyvind Torgersen, tok over etter faren sin i 2018 sammen med styreleder Cato Klophus, og farfaren til Torgersen startet firmaet i 1987. Så de har lang erfaring med å tette og legge tak.

- Tett tak er viktig, om det ikke er det risikerer du at vann renner inn og forårsaker vannlekkasje og råteskader. Ting i huset blir også ødelagt. Ta kontakt, så kan vi komme på gratis befaring, oppfordrer Thor Øyvind.

Mange tror at vinterstid er dvaleperiode for takarbeid, men det stemmer slett ikke ifølge Torgersen.

- Du kan fint bytte takrenner på vinteren. Du kan også legge nytt tak. Det er det ikke noe i veien for. Den tørreste tiden er på vinteren. Så det er egentlig ingen grunn til å vente.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Cato Klophus tar mål til nye takrenner.

Bestill takinspeksjon før det går for langt

Folkene til Torgersen utfører mange takinspeksjoner. Her ser de etter om taket ditt er tett. De ser etter ødelagte steiner. Om det er grader på taket, finner man gjerne svake punkt. Ofte er det ødelagte takstein etter vinteren. De ser også etter om takrennene er åpne eller om de er fylt igjen av løv.

Hos Torgersens Tak & Blikkenslagerservice får både private og bedrifter får god takhjelp. Firmaet utfører oppdrag for boligeiere, hytteeiere, sameier og kontorer og bedrifter. De tilbyr alt innen blikkenslagerarbeid.

I tillegg legger de nytt tak, undertak, lekter og tilbyr også mindre snekkerarbeider, typisk terrasser og lignende. Det er kundene godt fornøyd med, ifølge Torgersen.

- Vi får heldigvis tilbakemeldinger om at vi gjør en bra jobb. Det er helt avgjørende at kundene er fornøyde med jobben vi gjør. Lillehammer er tross alt et lite sted, så et godt rykte er viktig, sier han.

Sky, Roofer, Roof
Chimney, Roof

Hvis du må bytte hele taket, kan Torgersens Tak & Blikkenslagerservice ta hele jobben.

Da er du både sikret en fagmessig utførelse og et strøkent resultat.

4 gode råd om tak

1 Hvor gammelt er taket ditt? Et tak som nærmer seg eller har passert 30 år, bør du vurdere å bytte.

2 Mye mose på taket? Det bør fjernes for at taket ditt skal holde seg lenger.

3 Er det mye løv og/eller mose i takrennene?

4 Sjekk taket ditt på våren, etter at snøen er borte. Se om det er takstein som er skadet, og at snøfangere, takrenner og liknende er i orden.

Vi trenger en blikkenslager!

At Torgersen & Co er etterspurt, er helt sikkert. Det er stor pågang. De trenger nå flere flinke folk som kan hjelpe til. Derfor søker de etter en blikkenslager som skal starte på nyåret.

Er du blikkenslager med fagbrev som kan jobbe selvstendig, så er det bra. Det er ønskelig at du har litt erfaring, slik at du skaper gode kundemøter ute hos folk. Du får varierte arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø.

Blue-collar worker, Engineering, Engineer

Daglig leder Thor Øyvind Torgersen og kollegene opplever stor etterspørsel for tiden. Nå ønsker de seg en ny blikkenslager med på laget.

Torgersens Tak & Blikkenslagerservice AS

  • Vi tilbyr taktekking, takinspeksjon, blikkenslagerarbeid, fjerning av taksnø/istapper og snekker-/håndverkertjenester
  • Firmaet har i dag totalt tre ansatte som betjener både private og bedrifter.
  • Vi har gradvis bygd opp kompetanse, erfaring og gode relasjoner med et bredt spekter av kunder.
  • Vårt mål er å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et resultat som kunden er fornøyd med, og samtidig et resultat vi som bedrift kan være stolt av.
  • Vi er også faglig oppdaterte slik at alle dine ønsker alltid skal bli ivaretatt på beste mulige måte.

    Kontakt oss gjerne for en befaring, spørsmål, priser eller annen informasjon!

Kontakt oss

Adresse
Gamle Åsmarkveg 22 Lillehammer.

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 15:00

Telefon: 456 70 587 / 482 85 471
E-post:  post@torgersen-tb.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook