BYGGMAGASINET

En tradisjonell rørleggerbedrift som garanterer kvalitet

Håvard Storlien begynte som industrimekaniker, men byttet til rørleggerfaget for rundt 20 år siden. For seks år siden startet den drevne rørleggeren for seg selv. Han trives godt i en bransje som byr på varierte og travle arbeidsdager. Med mottoet kvalitet og trygghet, sørger han for fornøyde kunder på alle oppdrag.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Selv om Håvard Storlien startet i en annen bransje, angrer han ikke på at han gikk fra industrimekaniker til rørlegger. De siste 20 årene har han hjulpet folk med deres rørproblemer, og trives utmerket med arbeidsdagen.

– Det var egentlig helt tilfeldig at det ble rørlegger. Jeg jobbet som industrimekaniker og det dukket opp en ledig stilling som rørlegger. Siden den gang har jeg drevet et enkelpersonforetak, jobbet for andre rørleggerfirmaet og startet for meg selv, smiler Håvard.

EN BLID RØRLEGGER: Håvard Storlien kommer alltid kjørende med et smil om munnen. I over 20 år har han hjulpet folk med rørproblemer.

Får hjelp av sønnen

Mesna Rørleggerservice AS så dagens lys i 2016, og Håvard er den eneste ansatte. Det ser han på som en fordel for kundene. Når de ringer, er det han som tar telefonen, og det er han som kommer for å utføre jobben.

Håvard har også noen solide samarbeidspartnere i ryggen, samt god hjelp fra sønnensom skal følge i sin fars fotspor.

– Sønnen min hjelper meg på kvelder og i helgene når han har tid. Han går siste året som lærling og skal bli rørlegger som meg, sier en fornøyd Håvard.

Service og godt utført arbeid er viktig for meg. Jeg leverer skikkelig arbeid, og det betyr trygghet for kunden.

Håvard Storlien

"

Mesna Rørleggerservice

 • Bedriften ble etablert i 2016.
 • Vi er en tradisjonell rørleggerbedrift som påtar oss alt av oppdrag innen rørleggerfaget.
 • Nedslagsfeltet er Nordre Ringsaker, Lillehammer, Sjusjøen og Hafjell.
 • Vi er medlem av Rørkjøp-kjeden.
 • Vi leverer kvalitet i arbeidet og vektlegger kundeservice.

Sjekk vann- og avløpssystemet

Den drevne rørleggeren påtar seg alt av tradisjonelt rørleggerarbeid. Det inkluderer blant annet avløpsanlegg, serviceoppdrag, varmepumper og totalrehabilitering av våtrom.

– Et serviceoppdrag er når kunden ringer og har noe som må fikses i forbindelse med vann- og avløpssystemet. Det kan for eksempel være frostskader, at varmtvannsberederen har røket eller en vannlekkasje på et rør, som enten må repareres eller erstattes, forklarer han.

Håvard mener det kan være lurt å ta kontakt med en rørlegger som kan gå over vann- og avløpssystemet i din bolig. Over tid kan selv små vannlekkasjer forårsake betydelige skader på gulv og vegger.

– Derfor er det lurt å engasjere en rørlegger som kan fikse det og fortelle deg hva du bør gjøre før skaden oppstår. Det er billigere enn hvis skaden allerede har oppstått, sier han.

Håvard Storlien holder fram en pigger.
Outdoor recreation, Baseball cap, Sleeve, Glove
Her bærer han inn rør og verktøy til neste oppdrag.
Cricket cap, Gesture, Beard, Finger
Håvard Storlien legger rør.
Baseball cap, Organ, Hat, Beard, Wood

Grønn energi

Mesna Rørleggerservice kan også legge vannbåren varme til din bolig – ved hjelp av en varmepumpe. Varmen hentes fra berg, vann eller luft, varmepumpen utvinner varmen og distribuerer den ut i boligen gjennom for eksempel radiatorer og gulvvarme.

– Nedbetalingstiden er 15 år, men er du flink med vedlikeholdet, kan den vare i mange flere år, forteller Håvard.

Kundebasen består av alt fra privatpersoner til bedrifter og firmaer som leverer ferdighus.

– Jeg har en rekke oppdrag for firmaer som leverer ferdighus. Jeg jobber for firmaer som selger disse. Noen av husene er solgt på forhånd, mens andre ferdigstilles og legges ut for salg. Jeg står for alt rørleggerarbeid i husene, forklarer Håvard.

Automotive design, Workwear, Eyewear
Automotive design, Electrician, Hat, Eyewear

Håvard Storlien har mer enn 20 års erfaring som rørlegger.

Hos Mesna Rørleggerservice er mottoet Kvalitet og Trygghet.

Circuit component, Product, Rectangle

GENIALT: Når du velger vannbåren gulvvarme, her fra Høiax, velger du den beste løsningen for et godt inneklima med behagelig varme, allergivennlig oppvarming og en trivelig og god lekeplass for barna på gulvet.

Rørleggerens gode råd

Mesna Rørleggerservice er medlem av Rørkjøp, en kjede som består av små og mellomstore bedrifter. Dermed er Håvard sikret at han kan levere gode produkter fra anerkjente leverandører til sine kunder.

– Service og godt utført arbeid er viktig for meg. Jeg leverer skikkelig arbeid, og det betyr trygghet for kunden. Jeg kommer gjerne tilbake om ti år og bytter kjøkkenbatteriet ditt, sier han.

Nedslagsfeltet er Nordre Ringsaker, Lillehammer, Sjusjøen og Hafjell. Det betyr hektiske dager, men Håvard liker det slik.

Er du på jakt etter en solid rørlegger som sørger for kvalitet i alle ledd, er det bare å ta kontakt med Håvard. Han kommer gjerne på gratis befaring – og løser dine rørproblemer!

Vi utfører små og store tjenester innen:

 • Avløpsanlegg
 • Plastrørsveising (pe-pp)
 • Rehabilitering
 • Sanering av oljefyringsanlegg
 • Sentralfyring
 • Service
 • Totalrehabilitering av våtrom
 • VA
 • Vannbåren gulvvarme og radiatorer
 • Vannrensing
 • Varmepumper
 • Varmepumper til vannbårne anlegg

Kontakt

Adresse:
Holtevegen 58, 2372 Brøttum

Telefon: 958 83 857 (døgnvakt)
E-post: mesnarorleggerservice@gmail.com

Alle foto: Andreas Nilsson / Privat / Høiax