Annonsørinnhold fra Bohus

Hva er dette?

Derfor er sengevalget viktigere enn du kanskje tror

Hvilken seng du velger kan ha stor betydning for kroppen din. Her er noen tips til hvordan du får sove godt om natten.

Annonsørinnhold fra

Vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet i senga. Derfor kan feil seng også få store konsekvenser for kroppen vår.

-  Det finnes både myke og harde madrasser, og det er sovestillingen din som er avgjørende for hvilke seng akkurat du bør velge, forteller Ole Myhre som er fysioterapeut hos Jensen.

Mage,  rygg, siden eller stjerne er de vanligste sovestillingene. Og én av disse stillingene kan gi mer smerter enn de andre.

- Det å ligge på magen kan generere smerter i nakke, skuldre og korsrygg. Å ligge på ryggen er det gunstigste du kan gjøre, fordi du får en maksimal avslapping i hele kroppen, sier fysioterapeuten som også kan avsløre at 80 prosent av oss faktisk sover på siden.

Se mer om sengevalg i videoen øverst i artikkelen.

OPPTATT AV SERVICE:  Gunn Britt Høisveen, daglig leder på Bohus Lillehammer.

- Streber etter å gi kundene riktig info

Tre gode madrasstips

Dette bør du tenke på når det gjelder sengemadrassen(e) din:

1. Snu hovedmadrassen i senga tre til fire ganger i året, og overmadrassen hver gang du skifter på senga. På denne måten vedlikeholder du madrassene best mulig.

2. Vurder å kjøpe madrassbeskytter til overmadrassen. Denne ka enkelt tas av og vaskes på 60 grader.

3. Skift overmadrass hvert femte år.

Daglig leder for Bohus Lillehammer, Gunn Britt Høisveen er opptatt av at de ansatte skal ha fagkompetanse. Alle som er ansatt har blant annet vært på Jensen-skolen.

- Madrasser handler jo også om mye følelser. Vi streber etter å kunne gi kundene våre riktig info, og få de til å kjøpe en seng de faktisk blir veldig fornøyd med, forteller Høisveen som er veldig opptatt av nettopp kundeservicen.

- Det er viktig for oss at kundene sitter igjen med en følelse av at de virkelig har gjort et godt kjøp og har fått god hjelp, etter å ha vært her, sier Høisveen som mener Bohus har Innlandets største utvalg av madrasser. 

GODT MILJØ:  Gunn Britt Høisveen elsker å være på jobb på Bohus sammen med gode kolleger og hyggelige kunder.

Kommer fra Gudbrandsdalen til Lillehammer

Bohus Lillehammer flyttet inn i splitter nye lokaler på Lillehammer i 2014. Siden da har det bare gått oppover for Høisveen sin butikk.

- Flyttingen har vært veldig positiv og omsettingen har bare økt etter det, forteller hun fornøyd.

Den daglige lederen som til daglig bor i Furnes skryter også av gjengen hun har i ryggen på Lillehammer.

- Vi er en liten og koselig gjeng med et veldig trivelig miljø å jobbe i. Det er også mye takket være de fine kundene våre. Det kommer blant annet mange fra Gudbrandsdalen å handler her. Det syns vi er koselig. Jeg syns det er lun og fin stemning i butikken er som innbyr til at folk kan få bruke litt tid her, sier Høisveen og smiler.

Del artikkelen på Facebook