Annonsørinnhold fra Rema 1000

Hva er dette?

 
 

Flyttet hjem for å satse på butikk og kjærlighet

Tord Holberg (44) har nettopp lagt det krevende førsteåret som kjøpmann bak seg. Og kronet det hele med å fri til samboer og forretningspartner, Inga Marie Kammen (25).

Annonsørinnhold fra Rema 1000

- Jeg har aldri blitt satt på større prøve i mitt liv, så da vi overlevde dette året var det ikke noe tvil; jeg måtte fri, forteller den relativt ferske kjøpmannen på Rema 1000 sin butikk i Søre Ål.

Holberg er opprinnelig fra Lillehammer, men har bodd i Trondheim de siste 17 årene. Da det åpnet seg en mulighet for å drive Rema 1000 på Søre Ål fikk han med seg samboeren, og flyttet hjem igjen.

STOLTE: Inga Marie Kvammen og Tord Holberg angrer ikke på at de tok over butikken på Søre Ål.

Feirer 1 år på Søre Ål

Neste uke har paret 1-årsjubileum for butikken.

- Det har vært et krevende år, med lite tid til andre ting. Samtidig har det også vært et interessant og lærerikt år, og det er både stort og inspirerende å ha sin egen butikk, forteller Holberg som er klar på at paret driver og eier like mye av butikken selv om det er han som står oppført som kjøpmann.

- Det er helt 50/50 når det gjelder forpliktelser og ansvar for butikken. Jeg er veldig glad for at vi er to. Jeg og Inga Marie utfyller hverandre, også når det gjelder å drive butikk, forteller kjøpmannen som åpenbart er strålende fornøyd med valget av partner.

Jeg er fortsatt forundret over at det går an å leve så tett som oss.

Tord Holberg
KJÆRLIGHET: Butikkdriverne på Søre Ål har nettopp forlovet seg.

- Unik Rema-kultur

Paret møttes da de begge jobbet i dagligvarebransjen i Trondheim, og har vært sammen siden 2015.

- Det er ikke mange minuttene i løpet av en dag hvor vi ikke ser hverandre. Jeg er jo fortsatt forundret over at det går an å leve så tett som vi gjør, sier 44-åringen mens forloveden nikker.

Selv om det har vært et hektisk år er det ingen av dem som angrer på valget om å flytte til Lillehammer og starte egen butikk.

- Måten vi har blitt tatt i mot i Rema 1000-kjeden har vært helt fantastisk. Det er rett og slett en unik Rema-kultur.

MYE JOBB: Paret innrømmet at det ikke har blitt mye avkobling fra Rema 1000 det siste året.

Rema 1000 skal være synlige i lokalsamfunnet på Søre Ål.

Tord Holberg

Frir til lokalsamfunnet

Tord og Inga Marie har spesielt en ting til felles når det gjelder å drive butikk - de er veldig opptatt av butikkstandard. Det skal synes i Rema 1000-butikken på Søre Ål.

- Vi er på god vei til dit vi ønsker å være; en god nærbutikk for området som tilbyr et godt produkt og god stemning. Målet er at hvem som helst skal komme hit når som helst og gå igjen med et smil om munnen.

Paret er også opptatt av at butikken skal gi tilbake til lokalsamfunnet på Søre Ål.

- Rema 1000 skal være synlige i lokalsamfunnet her - på de arenaene som vi kan synes - og gi en del tilbake til det lokale.

Og selv om det dukket opp et par grå hår i løpet av det første kjøpmannsåret er det nyforlovede paret krystallklar:

- Vi er optimistiske for framtiden. 

Rema 1000

Del artikkelen på Facebook