Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

La deg inspirere på Strandtorgets brudeshow!

For andre gang arrangeres det brudeshow på Strandtorget. Det vil bugne av kjoler, brudebuketter, kaker, goodiebags og bobler, så hold av kvelden den 16.02 om du vil komme i skikkelig bryllupsstemning!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Brudeshow på Strandtorget

• Torsdag 16. februar kl. 20.00

• Inspirasjon til bryllup, konfirmasjon, dåp og jubileum

• Stands fra mange av butikkene

• Fantastiske premier til vinnerne!

• Alle er hjertelig velkommen

Det blir både catwalk, scene, lyd og lys og proff konferansier i andre etasje på senteret. Eget band for kvelden er også hyret inn, med unge musikere fra Gjøvik videregående skole.

Flere butikker står klare for å bidra på årets brudeshow: Tilbords vil vise borddekking, Sans for Bryllup står for kjolene, Fattigmann disker opp med bryllupskakeinspirasjon, og Mester Grønn har med seg brudebuketter og bordpynt. Mange av tekstilbutikkene stiller med penklær som egner seg for bryllup, og det vil bli vist antrekk som egner seg for utdrikningslag, enten det skal foregå i byen eller i skogen.

- Vi rydder rett og slett gulvet, her blir det fest, forteller markedskoordinator på Strandtorget, Linda Øvstehage.

 

Hun understreker at kvelden vil bli interessant for langt flere enn bare vordende brudepar. Om du skal arrangere konfirmasjon, femtiårslag eller en annen tilstelning, vil det bli inspirasjon å hente.

- Vi ønsker å vise bredde for hva vi kan by på med tanke på bryllup og andre store festdager her på Strandtorget. I tillegg er Lillehammer hotell og Hunderfossen familiepark med som samarbeidspartnere.

Fattigmann og Opus vil stå for lett servering av kanapeer og bobler (du kan trygt kjøre hjem etterpå), og det vil bli trekning av flotte premier blant brudeparene som har meldt seg på forhånd. Blant de mange flotte premiene er en overnatting på suite på Lillehammer hotell, eller en eventyrlig overnatting hos Hunderfossen snøhotell (vinneren kan velge å sove på hotell innendørs dersom det passer bedre).

Bind deg ein blomekrans

Blomster er selvsagte i et bryllup, og Mester Grønn vil presentere trendene både innen brudebuketter og borddekorasjoner denne kvelden.

- Vi skal lage flere brudebuketter ved hjelp av ulike teknikker, forklarer butikksjef Eva Karlsen.

Hun forklarer at mange velger å bruke en blomsterkrans til håret hvis de har sommerbryllup, og slike skal det vises eksempler på under showet.

Siv, Camilla og Eva hos Mester Grønn binder gjerne brudebuketten din!

I tillegg er Karlsen opptatt av å vise at det finnes buketter i forskjellige prisklasser.

- En bukett trenger ikke å koste en formue, sier hun.

Butikken vil også vise forskjellige borddekorasjoner. Disse er ikke bare egnet til bryllup, så her blir det inspirasjon å hente om du skal arrangere for eksempel konfirmasjon også. 

Ring på fingeren?

Ringer er det viktigste symbolet på ekteskapet, og derfor er ringer også sentralt under brudeshowet.

Se vårt store utvalg i ringer og morgengaver, sier Mai-Kristin Rydjord Kappeslåen hos Bjørklund

Mai-Kristin Rydjord Kappeslåen, butikkleder på Bjørklund på Strandtorget, skal stille ut forskjellige typer gifteringer, frierringer og forlovelsesringer.

- Det blir ikke bare de glatte, tradisjonelle gifteringene, men også andre typer ringer, sier hun. Bjørklund skal ha egen stand ved scenen, der det blir delt ut goodiebags til de tretti første gjestene.

- Vi kommer til å ha kupongtilbud på forlovelsesringer, eksklusivt for de som kommer denne kvelden. Det samme gjelder for morgengaver, så kom og ta en prat med oss, sier hun. 

Bord, dekk deg

Tilbords dekker bordene på brudeshowet, og her blir det mye fint å få med seg, ikke minst om du skal være bryllupsgjest denne sesongen.

- Vi skal ha eksempler på borddekking for bryllup og andre festdager. I tillegg skal vi ha et bord som kan inspirere til gaver til brudeparet, som serviser, kjøkkenutstyr og bestikk, sier butikksjef Eini Simensen.

Trenger du inspirasjon til borddekking eller hva du skal gi til brudeparet i gave, snakk med oss på Til Bords, oppfordrer Eini Simensen

Hun sier de sitter igjen med god erfaring fra fjorårets brudearrangement på Strandtorget.

- Det var mange innom standen vår, og i butikken etterpå. En slik kveld kan gjøre at folk får øynene opp for hva vi har her på Strandtorget. Det var god stemning og mye folk, og det tror jeg det blir i år også! 

Vi har kaker i ulike prisklasser og det er bare fantasien som setter grenser, smiler Daniel Lauten hos Fattigmann

Kaken med stor K

Ethvert brudeshow med respekt for seg selv viser selvfølgelig bryllupskaker, og arrangementet på Strandtorget er intet unntak. Daniel Lauten på Fattigmann forklarer at de skal stille ut en treetasjes kake, og at den skal dekkes i en spesiell farge:

- Trenden i år er kobber, så kaken skal dekkes i denne fargen, forklarer han.

Han forteller at mange ikke er klar over at Fattigmann baker bryllupskaker, men de har en erfaren konditor som mer enn gjerne tar på seg slike oppdrag.

- Vi har kaker i ulike prisklasser og det er bare fantasien som setter grenser. Man MÅ heller ikke ha en tradisjonell marsipankake, kanskje en sjokoladekake kan gjøre susen? sier Lauten.

- Vi skal være til stede under showet, så hvis noen vil diskutere ulike løsninger med oss tar vi gjerne en prat, legger han til. 

I det hele tatt er det duket for en fantastisk kveld med mange gode tilbud og muligheter for inspirasjon til DIN store dag. Showet starter klokka 20.00, og alle er hjertelig velkommen!

Bohemsk brudebukett fra Mester Grønn

Sommerbrud med blomster fra Mester Grønn

Blomsterring til brudepike fra Mester Grønn

Alliansering fra Bjørklund

Nydelige diamantringer fra Bjørklund

Morgengave fra Bjørklund

 

 

 

 

 

 

 

 

Del artikkelen på Facebook