Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Midt i smørøyet

- Alle hustyper har sin sjarm, men nå gleder jeg meg fælt til å parkere snøskuffa, forteller Granlund. I disse dager er det stor trafikk i Grønstads gate. Betongbiler kommer og går, og seksjonsdeler heises opp med kran. Hele 17 nye leiligheter skal ferdigstilles innen 3. kvartal 2018. Veidekke er ansvarlig entreprenør for blokka, og anleggsleder Arne Uhlen forteller at de er i rute med byggingen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

En enklere hverdag

Stein Åge Granlund og hunden Harley bor i dag i en koselig enebolig med utsikt over Vingnesbrua og Mjøsa. Selv om Stein Åge trives godt, gleder han seg veldig til å komme på plass i sin nye leilighet.

- Hus krever vedlikehold, og det er kjedelig å skulle ha dårlig samvittighet for at man ikke måker nok snø, eller at plenen skulle vært klippet på sommeren, sier Stein Åge

- I perioder jobber jeg mye, som regionsansvarlig for NELFO i Hedmark og Oppland. Jeg er ofte på farta, og jobber lange dager. I de periodene jobben krever mye av meg, kjenner jeg at en enebolig blir litt mye å passe på. I tillegg liker jeg å tenke fremover, og har ingen plan om å bli 80 før jeg flytter over til noe mindre, forteller han.

Slik blir de nye leilighetene

17 nye selveierleiligheter midt i Lillehammer sentrum hvor 10 av leilighetene er solgt.

Fortsatt flere gode muligheter i byggets første og andre etasje med to leiligheter på 63m2 og fem på ca. 80m2. Priser fra 2 950 000 – 4 000 000 + omk.

Gode og moderne løsninger samt eget garasjeanlegg med heis til alle etasjer. Leilighetene ligger vestvendt med romslige balkonger, flott utsikt fra flere av leilighetene og god solgang. Grønstads gate er ei stille parallellgate til gågata. Herfra er det gangavstand til det aller mes-te.

Hovedinngang til bygget vil være fra Grønstads gate i U1 til felles trapperom med heis til alle etasjer. Adkomst til hver enkelt leilighet fra svalgang mot øst. Til hver leilighet medfølger en parkeringsplass og en sportsbod.

Kjøkkeninnredning fra HTH med Integrerte hvitevarer. 1-stav parkett med hvitpigmentert eik i oppholdsrom og fliser på bad. Leilighetene varmes opp hovedsaklig med vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg.

For mer informasjon om Grønstadgate 53,
kontakt Hege Johnsen i Eiendomsmegler 1.
Tlf:. 902 16 951

 

Nå blir det snøskuffe-fri

Når Stein Åge står inne i det som skal bli hans nye leilighet om få måneder kjenner han på følelsen av å slippe vedlikehold på hus, få alt på en flate og å fortsatt kunne se utover Mjøsa.

- Hus krever vedlikehold, og det er kjedelig å skulle ha dårlig samvittighet for at man ikke måker nok snø, eller at plenen skulle vært klippet på sommeren. Jeg synes jo selv jeg har verdens beste utsikt der jeg bor nå, men jeg ser godt over takene her oppe også, så dette blir bra, mener Stein Åge.

Flere muligheter

Hege Johnsen i Eiendomsmegler 1 forteller at det ikke er for seint å gjøre et kupp i det nye sameiet.

- Så langt er 10 av 17 leiligheter solgt, men det er fortsatt fine leiligheter igjen som man kan flytte rett inn i til høsten. Her har man godt med lys, vestvendt balkong og romslige leiligheter som ligger midt i smørøyet av alt byen har å by på. Vil du vite mer om leilighetene, ta gjerne kontakt med meg. Snøskuffa og gressklipperen, de er det bare å parkere, smiler hun.

Leilighetene ligger vestvendt med romslige balkonger, flott utsikt fra flere av leilighetene og god solgang

- Alle hustyper har sin sjarm, men nå gleder jeg meg fælt til å parkere snøskuffa, forteller Granlund

Kjøkkeninnredning fra HTH med Integrerte hvitevarer

Så langt er 10 av 17 leiligheter solgt, men det er fortsatt fine leiligheter igjen som man kan flytte rett inn i til høsten

Del artikkelen på Facebook